Summerhill droeg de meest agressieve trui bij de 2015 USA Pro Cy

01-06-2017 0
Amerikaanse Danny Summerhill heeft wegen gescheiden met het United Health Pro pro cycling team na een pistool lading in zijn thuisstaat Colorado. Volgens het team heeft Summherhill vrijwillig afgetreden.
 
"Na een intern onderzoek hebben we de heer Summerhill's ontslag uit het team geaccepteerd, meteen effectief," zei het team in een verklaring. De persoonlijke acties van een individu vertegenwoordigen niet de waarden van onze toegewijde atleten, sponsors of fans en wij bieden Onze oprechte excuses voor iedereen die mogelijk is beïnvloed. "
 
Summerhill, 28, werd gearresteerd dinsdag in Jefferson County, Colorado voor het afvuren van een handgun in een heuvel zuidwesten van Denver dit afgelopen februari. De Denver Post meldde eerst het nieuws. Hij werd dinsdag een dagvaarding uitgevaardigd voor wanordelijk gedrag, een wapen in een openbare ruimte ontladen en roekeloos gevaar. Op dezelfde dag heeft Jefferson County Court Summerhill gearresteerd goedkope wielerkleding.
 
Volgens de post zeggen Jefferson County-afgevaardigden dat Summerhill minstens drie keer op de landelijke heuvel is ontslagen langs een stukje Deer Creek Road, die elke paar honderd meter huis heeft. Een lokale bewoner, Joe Porter, confronteerde hem en contacteerde de autoriteiten goedkope fietskleding.
 
Summerhill reageerde niet op VeloNews's verzoek om commentaar op dinsdag. Volgens de afgevaardigden van Jefferson County, zei hij dat hij onbewust was dat het gebied woonachtig was. Hij wist niet dat het onwettig was om de heuvel te schieten.
 
Deputaten uitgaven Summerhill een dagvaarding voor wanordelijk gedrag, het ontladen van een wapen in een openbare ruimte en roekeloos gevaar.
 
De Post meldt dat hij zich toelegt op schieten omdat hij 'een slechte dag had en nodig had om te ontluchten'.