TJ Eisenhart reed in juni in de VS-Pro-mannenwedstrijd

13-07-2017 0
Op het halve punt in de USA Cycling Pro Road Tour (PRT) zijn twee jonge sterren op de top van de mannen en vrouwen opgetreden. Taylor "T.J." Eisenhart, 23, en Ruth Winder, 24, zijn in de respectievelijke categorieën voorop gegaan.
 
Eisenhart's seizoen 'perfect tot nu toe'
 
Eisenhart is in zijn eerste jaar rijden voor Holowesko-Citadel, die eerder als stagiaire voor BMC Racing had gereden. In 2017 kreeg hij de wielen in de 40e Joe Martin Stage Race. Terwijl hij geen resultaat scoorde, hielp hij zijn teamgenoot Robin Carpenter tot de algehele overwinning.
 
De Utah native's tijd zou komen in New Mexico in de vijf-etappes Tour of the Gila, waar goedkope wielerkleding hij de derde algeheel was en tweede werd in de TT. Hij zou zijn rennen van goede vorm een ​​paar weken later doorgaan met de algehele titel van May's Redlands Bicycle Classic, een 33-jarige Amerikaanse racing stapel.
 
"Eerlijk gezegd, voor mij is het seizoen in principe perfect, volgens plan, gewoon rechtvaardig," zei Eisenhart. "Dit is wat ik bij het team kwam om de leider te zijn bij deze GC-wedstrijden, en ik bewees dat Gila er klaar voor was. En toen in Redlands, ik bleek opnieuw dat ik het kon afmaken. '
 
Eisenhart besteden de komende weken in Park City, Utah, voorbereiding op de Cascade Cycling Classic (19-23 juli), Larry H. Miller Tour van Utah (31 juli-6 augustus) en Colorado Classic (10 augustus- 13).
 
"Eigenlijk, elke race gaan we naar, er is geen twijfel in onze gedachten dat we niet zullen winnen," zei Eisenhart van zijn team mentaliteit. "We mogen niet winnen, maar gaan erin, we zijn in ieder geval vrij zeker dat een goedkope fietskleding van ons gaat winnen. Dat is best geweldig, met geloof en vertrouwen in iedereen op het team, en geloven dat iedereen in je team kan winnen. "